Dringende mededeling

We zijn nog steeds open voor bezoek, zonder afspraak of ander gedoe. Vanaf vandaag (5/7/2021) versoepelen we ook licht onze regels zolang de coronacijfers het toelaten. Je leest er alles over in ons samenvattend artikel hieronder. Het dragen van een mondmasker is nog steeds verplicht alsook afstand houden van elkaar. Een wijsneus hoeft niet meer, tenzij op zaterdag. Zo zorgen we er samen voor dat er niet te veel bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Vragen? Stel ze gerust aan een medewerken bij jullie bezoek. Hopelijk tot binnenkort!

Direct aan de slag

Bedankt aan alle vrijwilligers!!!

vrijwilligers visual

Beleven in bibternat!

Schatten van Vlieg in de Bibliotheek Ternat

Zie jij wat ik zie? Ook deze zomer verstopt Vlieg weer schatten in Ternat. Ontdek de drie gratis zoektochten in de Bib, rond de site Sport & Jeugd en dit jaar ook rondom De Ploter. Volg het parcours, los de opdrachten op en bemachtig de code om de schat te openen! Alle zoektochten zijn coronaproof en te combineren met een bezoekje aan de site. Geen afspraak nodig! Elke zoektocht is anders, dus ...

Van 1 juli 2021 tot 31 augustus 2021
Banner voor enquete UA

Wat vind jij van onze werking?

Vul onze enquête in!