Bordspellen

Eindeloos speelplezier

Spelletjes spelen is de oudste hobby van de mens; het scherpte onze instincten aan en liet ons toe in een veilige omgeving onze fijne motoriek te verbeteren. Daarom kunnen bordspellen niet ontbreken in ons assortiment. Er is ook voor ieder wat wils. Echte klassiekers zoals schaken, sociale spellen zoals Saboteur of epische avonturen in de Dungeons en Dragons reeks, we hebben het allemaal. Kom gerust langs en neem een kijkje, of test het ter plekke uit!

Educatieve bordspellen

educatieve bordspellen

Spelenderwijs leren

Onze speciaal aangeduide bordspellen helpen de jongsten met onder andere taal en wiskunde. Wie al wat gevorderder is, kan ook aan de slag met onze bordspellen om creatiever te schrijven of zijn woordenschat uit te breiden. Keuze genoeg!

Voor de jeugd

jeugd bordspellen

De perfecte instap

Zin in plezier maar geen zin om je uren over de handleiding te buigen? Onze serie jeugdbordspellen zijn dan exact wat je zoekt. De kleurcode vertelt je of een spel geschikt is voor je leeftijd. Aangepast vertier, al zit er af en toe ook een leerrijk kantje aan. Kom ze gerust proberen.

Voor volwassenen

volwassenen bordspellen

Heerlijk complex

Niet afgeschrikt door lijvige regelboeken? Is één uur opsteltijd peanuts voor jou? Ontleen dan gerust een van onze volwassenen boardgames. Of je als even goede vrienden uit elkaar zal gaan na een potje kunnen we niet garanderen, maar uitdagend zal het sowieso zijn.