Boek
Nederlands

De ergste huisdieren van de wereld

David Walliams (auteur), Adam Stower (illustrator)
+1
De ergste huisdieren van de wereld
×
De ergste huisdieren van de wereld De ergste huisdieren van de wereld

De ergste huisdieren van de wereld

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Tien grappige verhalen over onmogelijke huisdieren. Over onder andere Schoer de schrokkende vis. En over Houdini, het konijn van goochelaar Grote Fiasco. Met veel grappige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Huisdieren
Titel
De ergste huisdieren van de wereld
Auteur
David Walliams
Illustrator
Adam Stower
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The world's worst pets
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2023
307 p. : ill.
ISBN
9789044845594 (hardback)

Besprekingen

Een vrolijk en grappig kinderboek van David Walliams met verhalen over de tien meest hilarische én afschuwelijke huisdieren van de wereld. Goede huisdieren, slechte huisdieren, superschurkachtige huisdieren, huisdieren zo groot als een huis en huisdieren die je in een hap kunnen opeten… Lees alles over Schoer de schrokkende vis, Maestro de musicalhond, de plunderende parkiet en nog vele anderen. Met veel humor geschreven, in een speelse typografie met vrolijke cartooneske kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar. David Walliams (1971) is een Britse auteur, scenarioschrijver, acteur en komiek. Hij schreef veel populaire kinderboeken, en zijn werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Over David Walliams

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Ana maria wiggins

David Edward Walliams OBE, pseudoniem van David Edward Williams, (Banstead, 20 augustus 1971) is een Engels acteur en kinderboekenschrijver, meest bekend voor zijn rollen in de televisieserie Little Britain.

Biografie

Hij groeide op in Banstead, in het graafschap Surrey, als kind van Peter en Kathleen Williams en heeft een oudere zus. Hij zat op de Reigate Grammar School en was lid van het Nationale Jeugdtheater van Engeland. Williams is zijn echte naam, die hij vanwege acteursverdragen liet veranderen in ‘Walliams’.

Walliams had sinds eind 2009 een relatie met het Nederlands/Britse model Lara Stone. Op 20 januari 2010 werd bekend dat zij verloofd waren. Op 16 mei 2010 zijn ze getrouwd in Londen. Hun eerste kind, een zoon, werd geboren op 5 mei 2013. In februari 2015 ging het koppel uiteen.

Zijn beste vriend is komiek Alan Carr.

Televisiewerk

Lees verder op Wikipedia