Game
Meertalig

Just dance 2020

Just dance 2020

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar, Vanaf 12-14 jaar
Leer de tofste moves uit de musicvideo’s van dit moment en dans de sterren van de hemel met o.a. K3, Blackpink, Billie Eilish en vele anderen.
Extra onderwerp
Game, games, PlayStation 4
Titel
Just dance 2020
Taal
Meertalig, Engels, Nederlands, Frans
Uitgever
Ubisoft Entertainment, © 2019
1 blu-ray
Systeemvereisten
1-6 players ; network features ; 24GB minimum ; HD video output 720p-1080i-1080P ; Playstation®Camera compatible ; Playstation®Move compatible ; PS4 Pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels, handleiding in het Nederlands ; jeu et manuel en français
EAN
3307216125006

Besprekingen

Het dansspel ‘Just dance’ verscheen voor het eerst in 2009 en viert nu het tienjarig jubileum. Het concept is hetzelfde gebleven: je zoekt een leuk dansnummer uit en probeert de bewegingen van de danscoaches op het scherm zo goed mogelijk na te doen. Als je dat goed doet, krijg je punten en kun je een competitie aangaan met je mededansers. De controller dient als bewegingssensor, maar je kunt ook een app op je telefoon zetten. De lat ligt niet hoog, waardoor het spel ook voor de minder bedreven dansers goed te doen is: een kleurrijke en vrolijke partygame voor iedereen die van dansen houdt. Nieuw is het onderdeel Kids-modus met acht nummers voor de allerkleinsten. Ook nieuw is de All Stars-modus met de leukste nummers uit voorgaande edities en de mogelijkheid om een extra song vrij te spelen. Op de danslijst staan veertig nummers van onder meer Ariana Grande, K3, Billie Eilish, Ed Sheeran en Justin Bieber. Vanaf ca. 9 jaar.