Game
Meertalig

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Ga op avontuur in de werelden van Disney en Pixar: reis door het hele Disney-universum, bescherm de werelden van Disney en Pixar tegen de invasie van de Heartless, en sluit vriendschappen met personages uit Toy Story, Monsters, Inc., Big Hero 6, Tangled, Hercules en meer.
Extra onderwerp
PS4, Game
Titel
Kingdom Hearts III
Taal
Meertalig, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Parallelle titel
Kingdom Hearts 3
Uitgever
Square Enix, © 2019
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player; network features; 40 GB minimum; Dualshock®4 vibration function; HD video output 720p-1080i-1080P; PS4 remote play supported, PS4™Pro Enhanced
Aantekening
Stemmen Engels, opschriften en ondertiteling: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
EAN
5021290068629

Besprekingen

Kingdom Hearts is een iconische serie over goed en kwaad. De hoofdpersoon Sora krijgt in een droom te horen dat hij de sleuteldrager is en de wereld hem nodig heeft. Hij reist tussen verschillende werelden, in de strijd onder andere bijgestaan door Donald Duck en Goofy. De speler gaat soms te voet, soms met het schip van Jack Sparrow. Mooie graphics en prachtige geluid en muziek zorgen voor een sfeervolle ervaring, waarbij sommige delen wat langdradig zijn. Een succesvolle samenwerking tussen Disney en Square Enix, waarbij de mix van klassieke figuren en de spelelementen een bijzondere combinatie geeft.