Dvd
Nederlands

Mega Mindy vs. Rox

Matthias Temmermans (regisseur), Free Souffriau (acteur), Nicky Langley (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
De slechte Achiel maakt Team ROX wijs dat Mega Mindy en haar familie gouddieven zijn. Zo ontstaat een spannende strijd tussen Team ROX en Mega Mindy. Vanaf ca. 6 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Mega Mindy vs. Rox
Regisseur
Matthias Temmermans
Acteur
Free Souffriau 1980- Nicky Langley Fred Van Kuijk Anton Cogen
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Mega Mindy versus Rox
Uitgever
Studio 100, 2016
1 dvd-video
Speelduur
ca. 81 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5051083102667

Besprekingen

Belgische kinderfilm van Studio 100 door regisseur Matthias Temmermans (Mega Toby; Slot Marsepeinstein). Het is de vierde bioscoopfilm van politie-agente en superheldin Mega Mindy (Free Souffriau) en de eerste bioscoopfilm van Team Rox, drie jongeren die samen met hun biologische superwagen in naam van de overheid boeven opsporen. Het verhaal is opgenomen op Malta waar het zich ook afspeelt. De slechte Achiel (Jim Bakkum) was vroeger een goede superheld die het weer op Malta regelde. Hij is op zoek naar zijn gouden helm, die hem almachtig kan maken. Achiel weet Team Rox wijs te maken dat Mega Mindy en haar familie de helm willen stelen, waardoor een spannende strijd ontstaat tussen Mega Mindy en Team Rox. Vanaf ca. 6 jaar.

Over Matthias Temmermans

CC BY 3.0 - Foto van/door Matthias Temmermans

Matthias Temmermans (Sint-Niklaas, 3 januari 1968) is een Vlaamse regisseur.

Levensloop

Temmermans studeerde communicatiewetenschappen in Antwerpen en ging daarna naar de filmschool Sint-Lucas in Brussel.

Hij stond mede aan de wieg van de kinderzender "Kinderatelier" en stapte later over naar Filmnet, waar hij KTV maakte. De eerste grote televisieprojecten waren De XII werken van Vanoudenhoven en Brussel Nieuwsstraat.

Voor Studio 100 realiseerde hij tal van videoclips, films en series. In 2003 regisseerde hij de derde Plopfilm Plop en de Toverstaf. Daarna volgden nog drie Plopfilms: Plop en Kwispel, Plop en het Vioolavontuur en Plop in de stad. In 2005 regisseerde hij de kinderserie Booh!.

In 2006 ontwikkelde Temmermans samen met Gert Verhulst en Sven Duym de Ketnet-serie Mega Mindy. In 2007 maakte hij de derde K3-film K3 en de kattenprins. Na d…Lees verder op Wikipedia

Suggesties