Boek
Nederlands

Tijden van storm

Nele Neuhaus (auteur), Ralph Aarnout (vertaler), Willem Theodoor (vertaler)
Kort voor haar bruiloft slaat de twijfel toe bij Sheridan Grant. Ze keert terug naar Nebraska en krijgt de kans om haar droom te verwezenlijken. Tegelijkertijd wordt ze achtervolgd door een geheim uit haar verleden dat haar leven kan verwoesten.
Titel
Tijden van storm
Auteur
Nele Neuhaus
Vertaler
Ralph Aarnout Willem Theodoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Zeiten des Sturms
Uitgever
Amsterdam: Volt, © 2023
457 p.
ISBN
9789021436524 (paperback)

Besprekingen

Het laatste vuistdikke (457 blz.) deel van de ’Sheridan Grant’-familiesaga, die zich afspeelt tegen het decor van het uitgestrekte Nebraska. Sheridan Grant wilde alle bruggen achter zich verbranden om een nieuw leven te beginnen. Met Paul Sutton, de man die van haar houdt, en ver van Willow Creek Farm en de man die haar hart brak. Maar kort voor de bruiloft met Paul slaat de twijfel toe. Ze keert terug naar Nebraska en krijgt daar een onverwachte kans om de grootste droom van haar leven te verwezenlijken. Helaas wordt ze achtervolgd door een geheim uit haar verleden dat haar leven kan verwoesten. In prettig leesbare stijl en met emotie geschreven. Nele Neuhaus (1967) is een internationaal bekende Duitse schrijver. Ze brak door met de thriller 'Sneeuwwitje moet sterven’ en publiceerde sindsdien meerdere boeken, waaronder de reeks rond het personage Sheridan Grant.

Over Nele Neuhaus

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Martin Lindner

Nele Neuhaus, geboortenaam Cornelia Löwenberg, (Münster, 20 juni 1967) is een Duitse auteur.

Nele Neuhaus werd als Cornelia Löwenberg geboren in 1967. Ze groeide op in Paderborn. Toen ze elf was verhuisde ze met haar familie naar de Taunus. Ze studeerde rechten, geschiedenis en Duits, maar gaf na een tijdje haar studie op om te gaan werken voor een reclamebureau in Frankfurt am Main. Van 1995 tot 2011 was ze getrouwd met Harald Neuhaus. Ze publiceerde haar eerste boeken in eigen beheer voordat ze bij de uitgeverij Ullstein doorbrak met Diepe wonden. Sinds de scheiding woont ze met haar nieuwe partner in de Taunus.

Bibliografie

Romans

  • Unter Haien (2005); Tussen de haaien (2018).

Sheridan Grant-Reeks