Een rechercheur wordt verliefd op een diskjockey als hij onderzoekt welke beller haar in een nachtuitzending met de dood heeft bedreigd en een advocate vindt de liefde bij de broer van een jongen die betrapt is bij diefstal.
Bevat
Als de nacht valt
Hopeloos verloren
Titel
Winterliefde
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Henk Stam Annoesjka Oostindiër
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Night shift ; Falling for Rachel
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2018
414 p.
ISBN
9789402731804 (paperback)

Besprekingen

Bundel met twee verhalen. ‘Als de nacht valt’: Cilla, diskjockey in Denver, wordt tijdens haar nachtuitzending telefonisch met de dood bedreigd. Rechercheur Boyd en zijn collega Althea zoeken contact met Cilla om de beller te traceren. Vanaf de eerste kennismaking is Boyd verliefd op Cilla en bij elke ontmoeting geeft hij haar seksueel getinte liefkozingen. Cilla, die een traumatisch verleden heeft, wijst hem af maar tijdens de duur van het onderzoek groeien ze naar elkaar toe en uiteindelijk wordt ze zijn bruid. In ‘Hopeloos verloren’ wordt pro-deo advocate Rachel geconfronteerd met Nick die betrapt is bij een diefstal. Zijn drie mededaders wisten te ontkomen. Hij woont in Manhattan bij zijn stiefbroer Zack Muldoon die een bar heeft. Nick heeft een traumatisch verleden. Zodra Zack met Rachel kennis maakt wordt hij verliefd en zoekt hartstochtelijk toenadering. Rachel reageert afwijzend maar geeft steeds meer toe en ook zij stemt toe in een huwelijk. Bij alle twee de verhalen wordt he…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia