Boek
Nederlands

Kas en Saar vieren Pasen

Pauline Oud (auteur)
+1
Kas en Saar vieren Pasen
×
Kas en Saar vieren Pasen Kas en Saar vieren Pasen

Kas en Saar vieren Pasen

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Het is Pasen! Kas en Saar spelen allerlei leuke spelletjes op school en knutselen paasversiering. Wie komt plots de klas binnen? Een echte paashaas! Hij neemt de kinderen mee naar de kinderboerderij. Daar zien ze lammetjes en kuikentjes. Maar zouden er ook paaseitjes zijn?

Een vrolijk en herkenbaar verhaal over een gezellig paasfeest op school. Voor kleine paashazen vanaf 3 jaar.
Onderwerp
Paaseieren, Boerderijen
Titel
Kas en Saar vieren Pasen / [tekst en illustraties] Pauline Oud
Auteur
Pauline Oud
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: © Clavis, 2024
[28] p. : ill.
ISBN
9789044850987 (hardback)

Over Pauline Oud

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Hannah Nijland

Paulina Maria Oud (Hilversum, 10 maart 1963) is een Nederlands illustratrice, schrijfster en ontwerpster.

Biografie

Oud werd geboren als jongste in een gezin met twee kinderen. Haar moeder was kleuterleidster en haar vader bouwkundig tekenaar. Als kind was zij veel te vinden in het atelier van haar grootvader Johannes Oud, die naast zijn huisschildersbedrijf actief was als kunstschilder. Van 1980 tot 1985 studeerde zij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Utrecht. Op de kunstacademie startte zij aanvankelijk met grafische vormgeving maar in haar derde jaar stapte zij over naar de autonome studierichting Grafiek.

Na een aantal jaren als vrij beeldend kunstenaar en docente Tekenen en Schilderen gewerkt te hebben, illustreerde Oud haar eerste kinderboek in 1996. Hierna volgden vele boeken voor diverse auteurs, onder wie Arend van Dam, Thea Dubelaar, Liesbeth van der Jagt, Anneke Scholtens en …Lees verder op Wikipedia