Dvd
Nederlands
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. Er gebeuren allerlei vreemde dingen als er een echte alien in het park landt.
Bevat
Disc 1 Afl. 1-12
Disc 2 Afl. 13-24
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2012
2 dvd-video's
Oorspr. opname
© 2012
Speelduur
ca. 335 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233153221

Besprekingen

De jeugdserie van Studio 100 speelt zich af in het vakantiepark Galaxy Park, het themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. Dit jaar zijn dit Femke (17), Stef (17), Paula (16), Diederik (16), Mellanie (17), Os (19) en de klusjesman Ko (44). Buitenaardse aliens zijn echter van plan zes jongeren te ontvoeren om de macht op aarde over te nemen. En dan landt er ook nog een echte alien van de planeet Exo in het park, in de gedaante van een mens. Er gebeuren mysterieuze, onverklaarbare dingen en men weet niet meer wie te vertrouwen is. De jongeren gaan op onderzoek uit. De serie is Nederlands gesproken en wordt uitgezonden door Zapp. Dit pakket bevat aflevering 1 t/m 24 van het eerste seizoen. Een tweede seizoen wordt gemaakt. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Over Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door SoyKroon

Soy Kroon (Eindhoven, 18 juni 1995) is een Nederlands acteur, zanger en presentator. Kroon speelde in verschillende film- en televisieproducties zoals Hoogvliegers en Costa!! en maakte indruk met zijn zangtalent als jongste Jezus ooit in The Passion. Hij speelt in de wereldwijde Netflix-original film Oei, ik groei!. In het theater was hij te zien in onder meer Mamma Mia! en Goodbye, Norma Jeane. Hij werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol van Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Biografie

Beginjaren

Kroon is geboren in Eindhoven en is sinds 2008 actief als acteur. Van jongs af aan maakte hij al theater, acteerde en drumde en verhuisde op zijn zestiende naar Antwerpen om daar te spelen in de jongerentelevisieserie Galaxy Park.

Hij debuteerde in de musical Kruistocht in Spijkerbr…Lees verder op Wikipedia