De bib sluit van 19 februari tot 1 maart voor een upgrade

Wij sluiten even de deuren om over te schakelen naar een nieuwe bibliotheeksoftware. Op 1 maart ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn. Wie in deze periode boeken of ander materiaal terug moet inleveren, mag deze wat langer houden. We verlengen de inlevertermijn, zodat je geen boete krijgt.

banner bib gesloten 19/2 tot 1/3

De bib schakelt over naar Wise. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe software. Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Daarom sluit de bib enkele dagen vanaf 19 februari. Op 1 maart vanaf 14u gaan we opnieuw open.

Omdat dit het nodige werk achter de schermen meebrengt, kunnen we tijdens deze sluitingsperiode niet onze normale dienstverlening aanbieden:

• Je kan geen materialen uitlenen, inleveren, verlengen of reserveren. Voor de reeds uitgeleende werken voorzien we een langere uitleentermijn. Boeken die een inleverdatum hebben binnen de periode, worden ook automatisch verlengd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over boetes.
  • Je Mijn Bibliotheek-account is tijdelijk niet beschikbaar. Let op: jouw leenhistoriek wordt helaas niet meegenomen naar het nieuwe softwaresysteem.
  • Vanaf 1 februari komen er even geen nieuwe exemplaren meer bij in onze collectie. Ook tijdschriften die verschijnen in februari zijn pas beschikbaar in de loop van maart.

Heb je in die periode toch nog een vraag of zit je met een probleem? Contacteer ons dan gerust via telefoon of via het contactformulier van de website. We zijn op post om de overgang naar Wise te volbrengen, dus dan beantwoorden we sowieso jullie vragen.

Verspreid ook gerust het nieuws via eigen sociale media kanalen. Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de sluiting, hoe vlotter alles kan verlopen.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort in onze vernieuwde bib!