Na de herfstvakantie sluiten we dinsdagavond om 17u

Soms moeten we ook minder leuke zaken mededelen op onze website en dit berichtje is er zo één. De titel zegt het helemaal: door omstandigheden zullen wij jullie één avond per week wat minder van dienst kunnen zijn. We zijn er liefst op elk moment voor jullie; onze bibliotheekbezoekers, maar om het werkbaar te houden en de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven garanderen, hebben we voor ‘less is more’ moeten te kiezen.  

clock

Een dagje inkorten 

Veel zal er niet veranderen, maar het is wel ingrijpend. Op dinsdagen zal de bib vanaf 10/11 sluiten om 17u i.p.v. van 19u, twee uurtjes vroeger dus. Alle andere dagen blijven de openingsuren hetzelfde, en ook donderdag blijft ‘de late’ van de partij met een sluiting om 20u.  

Dinsdagavond na 17u zal u dus geen boeken meer kunnen komen ontlenen. Binnenbrengen kan wel nog – via onze inleverbus – en verlengen kan ook nog. Dat laatste moet dan online via MijnBibliotheek. Test dit alvast al eens uit, zo heb je geen verrassingen op onze eerste aangepaste dinsdag.  

 

Alles nog eens op een rij 

  • Dinsdag sluit de bib om 17u (dus niet langer tot 19u)
  • De nieuwe regeling gaat in vanaf 10/11/2020
  • Inleveren zal nog altijd kunnen, gewoon via de inleverbus 
  • Verlengen of reserveren kan online indien nodig 

Mochten jullie na 10/11 nog ergens foute openingsuren merken, help ons door een seintje te geven. Wij zorgen dan voor de aanpassing. Vertel het ook gerust door aan wie geen toegang zou hebben tot onze digitale kanalen. Hoe sneller het nieuws zich verspreidt, hoe vlotter alles zal verlopen. Alvast ontzettend bedankt voor jullie begrip en hulp. 

Tot binnenkort in de Bib Ternat! 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

* indicates required