Open sessie Smartcafé

Een nieuwe gsm gekregen voor kerst? Bracht de kerstman een nieuwe tablet? Of zit je gewoon al een tijdje met enkele vragen over de recentste gadget? Kom dan naar de open sessie van het Smartcafé! Experts helpen je die dag met alle prangende vragen en wie weet wordt jij onze nieuwe leerling voor het komende Smartcafé jaar!

Smart-wadde?

In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Open sessie

Het centrale thema is deze keer foetsie, want tijdens deze figuurlijke opendeurdag kan je met alle vragen bij ons terecht. In tegenstelling tot alle andere sessie van het Smartcafé is de open sessie ook volledig gratis en doorlopend. Geen inschrijving, geen kost en geen grenzen; beschouw het als een laat kerstcadeau!

Wie, wat, waar, wanneer?

Wie: iedereen is welkom.

Wat: vergeet uiteraard je toestel en de lader niet te nemen als je toegepaste vragen hebt. Zo niet, dan heb je niets nodig.

Waar: in onze bib natuurlijk maar specifieker in het leslokaal vooraan.

Wanneer: deze zaterdag 11/01/20, doorlopen van 10u30 tot 12u30.