Problemen MijnBibliotheek

Verlengen en reserveren loopt momenteel mis voor mensen met meerdere lidmaatschappen in onze regio-bibliotheek. De bugfixers van ons bibsysteem zijn er al mee bezig, maar de oplossing is technischer dan verwacht. Hoor je tot de ongelukkigen? Dan helpen onderstaande tips je uit de nood tot de bug weg is!

Contacteer ons

Als het snel moet gaan, is de beste oplossing nog om ons in te schakelen. Bel of mail ons gerust en we verlengen zo snel mogelijk de boeken en/of plaatsen meteen een reservatie via ons bibsysteem. Hou lenersnummer of ISBN van het gewenste boek bij de hand zodat we nog sneller kunnen helpen.

Telefonisch: 02 451 45 90

Mail: bibliotheek@ternat.be

Ontkoppel vervallen lidmaatschappen

De bug ontstaat omdat er tegelijk een geldig en een ongeldig lidmaatschap gelinkt is aan een MijnBibliotheek profiel. Denk vroeger nog een lidmaatschap in Dilbeek gehad maar al jaren niet meer bij hun geweest, en dat was ook niet meer nodig gezien één lidmaatschap nu geldig is in heel Pajottenland-Zennevallei. Je kan het probleem dus zelf verhelpen door al deze lidmaatschappen te ontkoppelen en enkel het actieve (vaak dat van Ternat) over te houden.

problemen mijnbib screenshot *shocked pikachu*
  • Ontkoppel lidmaatschappen die je niet meer gebruikt
  • Meld je af en aan om de status van je lidmaatschap te verversen
  • Verlengen en reserveren zou nu moeten lukken, op voorwaarde dat het overblijvende lidmaatschap nog geldig is natuurlijk

Mochten er dan nog problemen ontstaan, is ons contacteren de beste oplossing.

Structurele oplossing

Zoals gezegd zijn ze er dus volop aan bezig. Een oplossing wordt verwacht voor het einde van dit jaar. Deze post zal uiteraard pas verdwijnen als we zeker zijn dat alles weer in orde is.

Bedankt voor jullie begrip en geduld, en onze excuses voor het ongemak!

Abonneer je op onze nieuwsbrief