Ternat treft bijzondere maatregelen tegen coronavirus

Gezien de opflakkering van de COVID-19 epidemie heeft het gemeentebestuur - naar aanleiding van de beslissingen op federaal niveau -  onderstaande maatregelen genomen.

Sluiting van grote sites

Volgende sites worden voor publiek gesloten vanaf 13/3 en dat (minstens) tot en met 31/3:

• CC De Ploter
De bibliotheek (de inleverbus blijft 24u./7d. open)
• De sportsite (waaronder ook de bezoekerskantine)
• De jeugdsite (waaronder het jeugdhuis)

Indien je tickets hebt gekocht voor gemeentelijke activiteiten en/of evenementen, word je gecontacteerd ikv terugbetaling.

• Alle geplande activiteiten op deze sites zijn afgelast
• Alle activiteiten van én voor senioren en personen met een handicap zijn verboden op ons grondgebied

Scholen en gemeentehuis blijven open

De overige sites (gemeentehuis, sociaal huis, werkliedendepot en de scholen) zijn nu ook gesloten.

Hebben jullie vragen? Neem dan telefonisch contact op met het bestuur via de algemene nummers:

• Gemeentehuis: 02/451.45.45
  • Sociaal huis: 02/582.47.85

Kan ik van thuis uit boeken ontlenen?

Nee, dat gaat momenteel helaas niet. Gelukkig zijn er genoeg online alternatieven, waaronder een hele boel diensten waar je toegang tot hebt via je MijnBibliotheek-profiel. We maakten een overzicht in onderstaand artikel