Vlieg verstopt weer schatten in Ternat!

Net als vorig jaar kan je in de bib en op de site Sport & Jeugd een schat van Vlieg vinden. Maar let op! De schat ligt niet zomaar voor het grijpen. Je zal op beide plekken raadsels moeten oplossen en aartsmoeilijke opdrachten doorstaan. Ben je slim en dapper genoeg om de proef te doorstaan?

Schatten van Vlieg banner

Hoor jij wat ik hoor?

Klank is dit jaar het thema van de Schatten van Vlieg. Alles draait dus om geluiden, muziek, klanken,... noem maar op. Normaal moet je stil zijn in de bib, maar deze zomervakantie is dus een uitzondering! Vind je de schatkist? Dan krijg je een klankboekje boordevol spelletjes én maak je kans op een familieweekend.

Vlieg maakte een rood, blauw en groen klankboekje en verstopte in elk boekje luisterrijke
spelletjes en klinkende stickers. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens
drie zoektochten. Zo verhoog je ook je kans om het familieweekend te winnen!

Concreet

Vanaf 1 juli en tot en met 31 augustus kan je zowel in de bib als in het sportcentrum terecht tijdens de openingsuren. Meld je aan de balie en een medewerker helpt je op weg. Het is volledig gratis en ook bij slecht weer kan je de schat komen zoeken.

Elke zoektocht is coronaproof gemaakt en duurt ongeveer 30 minuten dus volg de raad van de medewerkers goed op. Een mondmasker is enkel verplicht voor ouders en grootouders.

Overal in Vlaanderen

Krijg je maar niet genoeg van de Schatten Van Vlieg? Dan kan je in heel Vlaanderen op jacht gaan. Alle info en zoektochten vind je terug op www.schattenvanvlieg.be en UitinVlaanderen met een filter op Schatten Van Vlieg. Veel succes!