Wij gaan naar FACTS! Ga je mee?

Het is zo ver: de bib trekt er op uit, en dat naar de grootste expo bedoeld voor alle sciencefiction-, strip-, fantasy- en animeliefhebbers! Het is een magisch popcultuurfestival vol films, series, games, comics en meer. Ga met ons mee op uitstap, sluit je aan bij de geeky familie en ontmoet je helden!
 

poster uitstap FACTS

FACTS? Wat is dat?

De grootste expo over popcultuur in al zijn facetten. Zie films, series en games tot leven komen in Belgiës grootste comic con-festival en kom mee de popcultuur vieren! Ontsnap even aan de realiteit en duik mee in het wondere universum van FACTS, Als je ook maar een beetje fan bent van films, series, videogames, gezelschapsspelletjes, cosplay, superhelden, anime en andere popcultuurfenomenen, moet je eens geweest zijn.

FACTS kan je opsplitsen in twee grote delen. Enerzijds is er gigantische standenmarkt met oneindig veel prullaria en merch van je favorieten helden, hoe obscuur ze ook mogen zijn. Anderzijds - en dan vooral aIs de portemonnee al wat toegetakeld is - zijn er de belevingszones met onder andere game- en boardgame zones, tal van meet & greets met artiesten, de geweldige fanzone met de grootste fanclubs uit België en uiteraard ook de befaamde cosplay wedstrijden waar je kan gapen naar de beste en slechtste kostuums in Vlaanderen. Voor ieder wat wils dus! Alle details vind je hieronder door de link te volgen.

https://facts.be/nl/activiteiten/
 

Wat gaan wij doen?

Alles, maar dan samen. Wij vertrekken als groep naar daar en terug. Wij zorgen voor de planning en begeleiding tot Flanders Expo, zo kunnen jullie optimaal genieten van de dag.

Enkele praktische zaken

  • Inschrijven kan enkel vanaf 16 jaar
  • Betaal €20 (omvat je toegangsticket én vervoer, voordelig) via de bibliotheek aan de betaalautomaat. Op de dag zelf betalen kan niet. Kom ons dus eerst bezoeken in de bib! ;)
  • Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt!
  • We verzamelen aan het treinstation van Ternat om 8 uur en reizen samen naar Flanders Expo in Gent
  • Geniet vrij van alles wat FACTS te bieden heeft! Blijf bij de groep om alle geekyness op te snuiven of trek er alleen op uit om die ene zeldzame comic op de kop te tikken!
  • Tijdens het bezoek is er geen toezicht, en we vertrouwen op jullie volwassen gedrag! ^^
  • Geniet vijf uur lang van het bezoek
  • Er is geen lunch voorzien, maar je kan op FACTS wel eten kopen.
  • We verzamelen om 15 uur 30 aan het FACTS standbeeld bij de ingang van de expohal(len) om samen naar huis te keren. Wees dus op tijd opdat alles vlot verloopt. :)

Opgelet! Annuleren kan enkel tot 29 augustus. Na deze datum kan het ticket niet worden terugbetaald.

Inschrijven

Dat kan via volgende link:

Schrijf je in voor de FACTS uitstap!

 

Vragen of twijfels? Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon!

Tot dan!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

* indicates required