Tijdschriften

De boekskes tussen de boeken

Ook tijdschriften zijn thuis in de bib. Je vindt bij ons de laatste editie van de meeste Vlaamse tijdschriften, en je kan alle exemplaren ook ontlenen. Of het nu inspiratie is voor je hobby, tips bij het klussen of gewoon het laatste autonieuws zoekt, neem gerust een kijkje in onze collectie.

Weekbladen

Heet van naald

Van de Knack tot Humo, de meest toonaangevende weekbladen banen zich een weg naar bibliotheek. Je kan ze even gemakkelijk ontlenen als een boek of je kan ze hier op je gemak doorbladeren en bijlezen. Ook de allerlaatste versie van een weekblad mag je meenemen, zo ben je helemaal mee.

Jeugd tijdschriften

sfeerbeeld jeugd tijdschriften

Op maat geschreven

Met aangepaste artikels en even aangepaste taal, zijn deze tijdschriften ideaal voor de allerjongsten en jonge tieners. Hier vind je ook de voorleestijdschriften zoals Pompoen en Junior editie van National Geographic terug. In de bib kan je ze niet missen, ze staan aan het begin van onze jeugdafdeling.

Hobby tijdschriften

sfeerbeeld hobbytijdschrift

Heerlijk niche

Nood aan knutselinspiratie of nieuwe design ideeën? Dan neem je best een kijkje in onze collectie hobby tijdschriften. Je vind deze ook terug op het eerste verdiep van onze bib, naast de weekbladen. Er is voor ieder wat wils, en mocht dat niet zo zijn, stuur gerust een suggestie in.

Maatschappelijke tijdschriften

maatschappelijk tijdschrift sfeerbeeld

Serieuze kost

Controversiële debatten, diepgaande interviews met filosofen, het laatste kwaliteitsrapport van Test-Aankoop... daarvoor moet jij bij onze maatschappelijke bladen zijn. Deze vind je ook op het eerste verdiep bij de andere tijdschriften en mag je net zoals de rest van onze collectie gewoon ontlenen.