GEANNULEERD Voorleesfeestje Pasen

Onze voorleesvrijwilliger trakteert alle luisterende oortjes vanaf 2,5 jaar op de mooiste Paasverhalen. Nadien knutselen we een kunstwerkje! Voor luisterende oortjes vanaf 2,5 jaar Gratis! Aandachtige luisteraars krijgen een fairtrade hapje en drankje.

Wanneer
woensdag 8 april 2020

GEVoorleesfeestje + paaseierenzoektocht

Onze voorleesvrijwilliger trakteert alle luisterende oortjes vanaf 2,5 jaar op de mooiste Paasverhalen. Nadien ondernemen we een heuse paaseierenzoektocht! Voor luisterende oortjes vanaf 2,5 jaar Gratis! Aandachtige luisteraars krijgen een fairtrade hapje en drankje.

Wanneer
zaterdag 18 april 2020

GEANNULEERD Boekstartdag 2020 @BibTernat

Op zaterdag 16 mei kan je met het hele gezin genieten van de 2de editie van Boekstartdag! Tijdens die dag zet Bib Ternat het belang van voorlezen, ook aan de allerjongsten, extra in de kijker! Om 10u15 neemt een voorleesvrijwilligster iedereen mee in de avonturen van Rupsje NooitGenoeg. Doorlopend van 10u tot 13u kan iedereen zijn/ haar eigen Rupsje NooitGenoeg in elkaar knutselen. Om 10u45 & ...

Wanneer
zaterdag 16 mei 2020

Voorleesfeestje 'Bijna vakantie!'

Onze voorleesvrijwilliger trakteert alle luisterende oortjes vanaf 2,5 jaar op de mooiste vakantieverhaaltjes. Voor luisterende oortjes vanaf 2,5 jaar Gratis!

Wanneer
zaterdag 20 juni 2020